Image Image Image Image Image

Dragonfly 25

 

DRAGONFLY 25


 • Dragonfly 25, het nieuwste model van Dragonfly en net zoals de 28 trailerbaar. Een trimaran om mee te zeilen en te genieten, met de mogelijkheid om aan boord te verblijven.

  Binnenin vind je twee langsbanken in de salon, welke dankzij de salontafel snel veranderd worden in een ruim tweepersoonsbed. Voorin is ook nog ruimte voor 2 personen en kan ook een toilet worden geplaatst.

  De kuip kan indien gewenst overdekt worden met de eenvoudig op te zetten cockpittent. De aandrijving gebeurt door een buitenboordmotor van 6 pk. Alle zeilen worden vanuit de cockpit bediend. De fok wordt standaard geleverd met een rolsysteem en wordt gevoerd op een keerrail. In het grootzeil zijn twee éénlijnreefsystemen aangebracht. Deze configuratie maakt de boot bijzonder geschikt om met één persoon te varen.

  De Dragonfly 25 wordt geleverd in twee uitvoeringen: Touring en Sport. Het verschil zit in de tuigage en de plek om te sturen. De Touring wordt geleverd met een aluminium mast en een centraal roer met helmstok, terwijl de Sport voorzien is van een langere carbonmast en dubbele roeren op de zijdrijvers met 2x een helmstok. Een fantastische plek om de sensatie van het trimaran zeilen optimaal te ervaren. • Lengte uitgevouwen
  7,65 m
  Lengte ingevouwen
  8,75 m

  Breedte uitgevouwen
  5,80 m

  Breedte ingevouwen
  2,30 m

  Masthoogte boven water
  Touring 10,50 m

  Sport 11,80 m

  Zeiloppervlak
  Touring 34 m2
  Sport 41 m2
  Diepgang
  Variabel
  (0,35 m tot 1,50 m)
  Aantal personen
  CE C 4 personen
  CE D 6 personen
  Gewicht zeilklaar
  1.050 kg
  Diversen
  Schip is onzinkbaar
  Trailerbaar
  Totaal trailergewicht
  1.500 kg


 

 

DF25

D25_16

D25_27

D25_34