Image Image Image Image Image

Dragonfly 28

dragonfly-28-01

DRAGONFLY 28


 • Dragonfly 28 het enige trailerbare model in deze range. Hierdoor bent u verzekerd van ultieme vrijheid. Met dit schip bent u vanuit de Benelux binnen enkele dagen in de Scandinavische wateren of aan de Middellandse Zee!

  Ondanks zijn compacte afmeting zijn er aan boord vijf ruime slaapplaatsen: één tweepersoons slaapplaats in de voorste cabin en een slaapplaats voor één persoon (of voor twee kleine kinderen) in de achterste cabin. In de salon kunnen de zitplaatsen worden uitgevouwen tot twee eenpersoonsbedden. De slaapplaatsen zijn 2,00 meter lang.

  De salontafel is groot genoeg voor zes personen. De stahoogte is 1,80 meter. Bij de pantry is de stahoogte onbeperkt vanwege de ruime ingang. Onder alle slaapplaatsen en op diverse plaatsen in de pantry is opbergruimte. In de kuip zijn twee ruime bakskisten. De drijvers hebben elk een grote opbergplaats.

  De grote kuip kan overdekt worden met de eenvoudig op te zetten cockpittent. De aandrijving gebeurt door een buitenboordmotor van 10 of 15 pk (met afstandsbediening). Alle zeilen worden vanuit de cockpit bediend. De fok wordt standaard geleverd met een rolsysteem. In het grootzeil zijn twee éénlijnreefsystemen aangebracht. Deze configuratie maakt de boot bijzonder geschikt om met één persoon te varen.

  De Dragonfly 28 wordt geleverd in drie uitvoeringen: Touring, Sport en Performance. Het verschil tussen de Touring en Sport zit in de tuigage. De Sport heeft een 1,50 meter langere carbonmast en beschikt over hoogwaardige Technora-zeilen. Daarnaast heeft de Performance uitvoering ook nog eens modernere drijvers met meer volume en ‘wave-piercing’ karakteristieken. • Lengte uitgevouwen
  8,75 m
  Watertank
  90 liter
  Lengte ingevouwen
  10,00 m
  Vuilwatertank
  60 liter
  Breedte uitgevouwen
  6,50 m
  Masthoogte boven water
  Touring 13,75 m
  Sport/Performance 15,25 m
  Breedte ingevouwen
  2,54 m
  Zeiloppervlak
  Touring 54 m2
  Sport/Performance 64 m2
  Diepgang
  Variabel
  (0,40 m tot 1,70 m)
  Aantal personen
  CE B 5 personen
  CE C 7 personen
  Gewicht zeilklaar
  1.900 kg
  Diversen
  Schip is onzinkbaar
  Trailerbaar
  Totaal trailergewicht
  2.600 kg


dragonfly-28-1dragonfly-28-2dragonfly-28-3dragonfly-28-4